FAQ Zaloguj
Szukaj Profil
Użytkownicy Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Rejestracja
Moto Gasnie?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Forum Użytkowników Motocykla Honda Pan-European ST1100/ST1300 Strona Główna » DZIAŁ TECHNICZNY - ST1100 / problemy techniczne porady w ich rozwiązaniu » Moto Gasnie?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kula
amator postów
amator postów


Dołączył: 11 Cze 2008
Posty: 87
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Skąd: Lublin

 Post Wysłany: Pon 20:52, 15 Mar 2010    Temat postu: Moto Gasnie?

Witam;)

Mam pytanie - kiedy uruchomię Pancie fanie świszcze, normalnie wciskam sprzęgło i kiedy tylko wrzucam jej jedynkę odrazu gaśnie może ktoś wie?
DLACZEGO ??? może ktoś to już przerobiłLaughing POZDRAWIAM Arrow


Post został pochwalony 0 razy
 Powrót do góry »
Zobacz profil autora
grasser
stały bywalec
stały bywalec


Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 64
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Skąd: Jasło/Kraków

 Post Wysłany: Pon 23:40, 15 Mar 2010    Temat postu:

brzmi jak bys mial uszkodzony czujnik kosy lub sprzegla.
Kiedy kosa jest rozlozona i NIE naciskasz sprzegla bylo by to prawidlowe zachowanie.
Sprawdz oba czujniki i napisz czy motocykl stoji na bocznej podstawce


Post został pochwalony 0 razy
 Powrót do góry »
Zobacz profil autora
kula
amator postów
amator postów


Dołączył: 11 Cze 2008
Posty: 87
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Skąd: Lublin

 Post Wysłany: Wto 8:59, 16 Mar 2010    Temat postu:

a wiec kosa jest schowana !!! bo stoi na centralnej Cool ale masz racje reaguje tak podobnie jak była by otwarta dziś to jeszcze sprawdzę i czekam na dalsze propozycje

Post został pochwalony 0 razy
 Powrót do góry »
Zobacz profil autora
mirekm71
wymiatacz
wymiatacz


Dołączył: 09 Lis 2009
Posty: 349
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/3

Skąd: Brzeg

 Post Wysłany: Wto 9:52, 16 Mar 2010    Temat postu:

a kontrolka zolta s nie swieci?

Post został pochwalony 0 razy
 Powrót do góry »
Zobacz profil autora
kula
amator postów
amator postów


Dołączył: 11 Cze 2008
Posty: 87
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Skąd: Lublin

 Post Wysłany: Śro 15:28, 17 Mar 2010    Temat postu:

S czyli żółta lampka kosy nie świeci się kiedy jest schowana lecz gdy jest rozłożona świeci się Rolling Eyes

Post został pochwalony 0 razy
 Powrót do góry »
Zobacz profil autora
kula
amator postów
amator postów


Dołączył: 11 Cze 2008
Posty: 87
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Skąd: Lublin

 Post Wysłany: Śro 22:45, 17 Mar 2010    Temat postu:

...dziś udało mi się dojść co i jak- kabel od kosy się zawinął i powodował takie wrażenie jak nóżka była by cały czas rozłożona ale już zrobione Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
 Powrót do góry »
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Użytkowników Motocykla Honda Pan-European ST1100/ST1300 Strona Główna » DZIAŁ TECHNICZNY - ST1100 / problemy techniczne porady w ich rozwiązaniu » Moto Gasnie?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach




Solaris phpBB theme/template by Jakob Persson
Copyright © Jakob Persson 2003

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group